BME

DL info Diploma tájékoztató (osztatlan, 8 féléves alapképzés

DL info Dékáni körlevél, épületszerkezettani munkarész (7 féléves alapképzés)

DL info Diplomatervezés javasolt előrehaladási rendje

DL info Kísérőlap osztatlan és MSc épületszerkezettani munkarész elkészítéséhez

DL info Kísérőlap 7 féléves BSc épületszerkezettani munkarész elkészítéséhez

DL info Diploma ajánlott irodalom, értékelési szempontok

DL info BSC Államvizsga tematika Épületszerkezettan c. tárgyból

A Diplomaterv épületszerkezeti konzulensek beosztása elektronikus rendszerben, az oktató és a hallgató közös választása alapján történik. A hallgató az erre a célra létrehozott internetes felületen (jelentkezési űrlap) bejelöli az általa első, második, harmadik helyen preferált konzulens nevét. Javasoljuk, hogy a hallgató előre egyeztessen a preferált konzulenssel, várhatóan tudja-e őt fogadni.

A konzulens egy héten belül kiválasztja, hogy az őt bejelölő hallgatók melyikét tudja fogadni a megadott kapacitás beteltéig. A hallgató a tanszék által közzétett táblázatban látja, hogy a(z) első, második, harmadik helyen preferált konzulens tudja-e fogadni. Az elfogadott hallgatók névsora honlapon lévő hír „Eredmények” hivatkozás alatt lesz olvasható.

Amennyiben a hallgató nem jutott be a preferált konzulensekhez, akkor a még szabad kapacitással rendelkező oktatókhoz tud jelentkezni. A már betelt kapacitású oktatók nem választhatók. A jelentkezési lap újbóli beküldése felülírja a korábbi jelentkezést. A hallgató felelőssége, hogy a fenti lépéseket addig folytassa, amíg valamelyik oktatóhoz be nem jutott, amit a közzétett táblázatban tud ellenőrizni.

A konzultációk az oktató és a hallgató közötti megegyezés szerinti időpontokban történik. A hallgatók kísérőlapot kapnak, melyen az előrehaladást az oktató aláírásával igazolja. A diploma munkarészekre vonatkozóan a Diplomaszabályzat, az előrehaladás ütemére vonatkozóan tanszéki javaslat ad további információt. További információ a Diploma tantárgy oldalán.

Specializációs diploma (SD): Felhívjuk a figyelmet, hogy lehetőség van a Tanszéken a Diplomaszabályzat szerinti SD Diploma indítására azoknak a hallgatóknak, akiknél Épületszerkezeti megoldások kiemelt szerepet kapnak az épület megtervezésében. Ez a Tervezési Tanszékkel történő együttműködés, írásos megállapodás és közös témakiírás alapján lehetséges. Az SD Diplomát tanszékünk kiemelt fontosságúként kezeli, a tanszék a témában legjártasabb konzulenseket fogja biztosítani. Érdeklődését kérjük jelezze közvetlenül Dr. Dobszay Gergely tanszékvezetőnek írt e-mailben.

DL info Diplomajelentkezés rendje 
HUENDE

Elérhetőségünk
1111 Budapest,
Műegyetem rkp. 3.
K.épület II.emelet 40.
telefon: +36 1 463 3948
epszerk@epsz.bme.hu
tanszéki facebook
Támogatóink
Egyetemi linkekSzakmai linkekKari reform