BME


KÉZMŰVES ALKOTÓHÉT – 2014. MÁRCIUS 31. - ÁPRILIS 4.

a BME Épületszerkezettani Tanszéke a kari oktatási terv által meghatározott \"alkotó hét\" szakmai elvárásaihoz illeszkedve - a korábbi évek bevált hagyományainak megfelelően - ismét KÉZMŰVES ALKOTÓHETET szervez. A gyakorlati műhelymunkára az alkotóhét kedd, szerda és csütörtöki napján (április 1-3. között) kerül sor. Hétfői napon a szervezett előadásokon, épületlátogatásokon való részvétel is ajánlott, melyre külön kell jelentkezni.
Helyszín a szentendrei ÉMI új központi telep, mely passzívház-közeli minőségben készült, illetve a szentendrei Közép-Európai Környezetvédelmi Központ irodaépülete. Az utazás busszal történik.
Pénteken - a kari zárórendezvény keretében, a Várkert Bazárban - az egyes műhelyekben készített kisebb munkadarabok, valamint a három nap történetét összefoglaló film, plakát és fotódokumentáció kerül bemutatásra. Ezek összeállítása az alkotóhéten résztvevők kötelessége.
A felvételt nyert hallgatók listáját a Tanszék legkésőbb március 25.-én 17 óráig közzéteszi, míg a többi hallgató számára - a kari megállapodás értelmében - ezt követően még lehetséges a más tanszékek által szervezett programokra történő átjelentkezés.
A lebonyolítással kapcsolatos egyéb tudnivalókat a későbbiekben pontosítjuk.

Horváth Sándor
Pataky Rita
a \"kézműves alkotóhét\" szervezői
DL info PLAKÁT

Alkotóhét 2014.03.31-04.04.

Az idei alkotóhét a \"2014 Ybl Bicentenárium - Magyar Építészet Éve\" programsorozathoz kapcsolódik. Kiemelt célja, hogy a Kar egy látványos, a nagyközönség számára érthető és élvezhető kiállításon megmutassa magát. A kiállítás helye a felújított Várkert Bazár.

DL info Alkotóhét program 
HUENDE

Elérhetőségünk
1111 Budapest,
Műegyetem rkp. 3.
K.épület II.emelet 40.
telefon: +36 1 463 3948
epszerk@epsz.bme.hu
tanszéki facebook
Támogatóink
Egyetemi linkekSzakmai linkekKari reform